Saturday, July 25, 2009

.trip.to.taman.melawati.

sudah sekian lama aku x melangkah kaki ke tempat pembesaran aku.hehe
rindu yang amat dalam pd rumah,sekolah,taman,tadika n rakan2 sekolah.
ari ni macam2 dugaan yg aku kene tempuh! hehehe!
pagi2 setiap kali ad pelan dgn dia mest ad je dugaan nya.
erm..for the 1st time aku,mak die terangkan kat dia.
gler mmg aku x suke la. bile parents masuk campur!
pantang nenek moyang aku la kan.
erm..spt biasa mest die smpai lewat.
1st time dia jumpe parents aku.hehe.dia takut!
usu pun dtg gak.sempat la jumpe dgn dia.
ini menunjukkan yg aku dh melangkah ke hadapan.
tak penah aku bawak bf aku ke rumah. ni gle serius la.
n first time aku kuar or dating dgn bf dgn apporval dr parents aku.
aku sgt hapie. aku tak perlu lg tipu parents aku.
perjalanan ke kl sgt best gak.
selama bertahun tak jengah melawati.finally smpai gak.
jumpe dayah,sheera n nabila.
nabila dh KAWEN! huhu! sedyh... aku ble lg..maybe 2012!
itu pun kalo die nk masuk minang kn..
kalo ade..ade la..kalo x de...membujang la aku!
finally ade gak kawan aku yg kawen..
dulu aku same2 ponteng sekolah..panjat pagar...lari dr sekolah g klcc dgn dia..
mmg best la..dgn sheera sekali dr morocco..aduh rindu yer aku!
aku rindu saat2 aku gelak ketawa dgn dierunk!
dayah...kawan dr sekolah rendah hgg sekarang..
mmg best tau! :D rindu tu tak terkata...
sedyh nk nangis pun ade...
makin lama makin aku benci dgn umur yg semakin meningkat ni..
aku nk zaman dlu...zaman gler2 babi dlu...
tapi ape2 pun aku kene terima dgn seadanya...
semoga nabila n her hubby berkekalan hgg ke anak cucu!
aku akan sentiasa doakan kebahagiaan die...
then..jalan2 dgn bb g klcc..
jumpe kawan die... :)
then balik la...pulang ke melaka!
thanks bb! sory dgn ape yg berlaku.. LOVE U!
nabila: congratz babe! love u!
sheera n dayah: BILA MAU DTG MELAKA NI???? RINDU NK LEPAK!

~DAA~

2 comments:

sheera said...

tu la pasal..aku pon teringin tol nak ke Melaka..Windu nak lepak2..ko tu nasib baik ade "bf" aku ni ha..agaknya kene mandi bunga kot.. ekeke..mak aku hari2 bebel suh ade steady..huhu

miss.dee said...

alaa..sedih je bace post ni..
x puas lepak ari tu..
nnt bile2 melaka dh free h1n1 kite dtg k..